Stigtomtaloppet

Anmälan

Anmälan till Stigtomtaloppet sker via tjänsten "Deltaga.nu". Klicka här för att komma till anmälningssidan!Kostnad och anmälningsstopp

 

 

Anmälningsdatum:

Klass:

t.o.m. 14 MAJ t.o.m. 21 MAJ t.o.m. 28 MAJ
LAG * 950 kr 1110 kr -----
VUXEN 170 kr 190 kr 220 kr
LÅG- & MELLANSTADIET 60 kr 70 kr 80 kr
KNATTE 50 kr 60 kr 70 kr

 

 

*ink. en matig picknick från Nyköping Strand Utbildningscenter (Nyköpings hotell- och restaurangskola) till alla i laget! Dryck ingår ej men går att köpa i serveringstältet.

 

OBS! För laganmälan gäller anmälningsstopp 1 eller 2. Anmälan på tävlingsdagen går alltså inte i denna klass.

Elektronisk tidtagning i alla klasser förutom Knatte-klass.

 

Betalning

När du anmäler dig eller ditt lag betalar du via kortbetalning direkt i sista steget för anmälan. Vi kan fakturera företagslag. Hör av er till stigtomtaloppet@okhallen.se om ni önskar bli fakturerade för er laganmälan. Anmälan är ogiltig om inte betalning skett enligt information som erhålls i bekräftelsemail. OBSERVERA att anmälningsbekräftelsen från Deltaga.nu ibland kan hamna i skräppostmappen i mailen, så kolla där om det inte kommit något i inboxen efter anmälan! Kontant- eller Swish-betalning vid anmälan på tävlingsplatsen (anmälningsstopp nr 3).

 

 

Betalning med kontanter eller Swish gäller vid anmälan på tävlingsplatsen! Anmälan på plats måste ske senast 45 minuter innan start i respektive klass!


Utskriftsversion av den här sidanStigtomtaloppet arrangeras i samarbete med våra partners: